top of page

LOUIS ARMSTRONG

TEMAKONCERT 

Onsdag d. 8. november kl 19.30 -  HOTEL DAGMAR

Temaaften med Nicolas Kock som vært, bassist og kapelmester, onsdag den 8. november kl 19:30 på Hotel Dagmar i Ribe med Jazzin'Ribe som arrangør.

Vi hylder den største af dem alle, nemlig selveste Louis Armstrong, også kaldet Satchmo og Pops. Koncerten er under ledelse af Nicolas Kock og består af syv af de bedste jazzmusikere i landet, som alle har lokale rødder. Sammen udgør de en af Louis Armstrongs mest brugte bandsammensætninger. 

På trompet og sang er vi så heldige at have fået trompetist og sanger Bjarke Nikolajsen til at “være” Louis Armstrong. Bjarke er i dag en af de travleste jazzmusikere i landet og anser Louis Armstrong for at være sin største inspirationskilde gennem årene. Han er nu bosat i København, men har taget sin uddannelse på konservatoriet i Esbjerg. 

Blandt orkesterets øvrige medlemmer kan publikum bl.a. glæde sig til igen at hilse på en af landets allerbedste pianister Henrik Gunde.

Der findes næppe en jazzmusiker, som har inspireret så mange som Louis Armstrong har gjort. Numre som: When the Saints Go Marching In, Do You Know What It Means og When You’re Smiling (for bare at nævne nogle få) er blevet fast repertoire i utallige jazzorkestere verden over.

Disse og mange andre af Satchmos uforglemmelige evergreens vil blive taget under kærlig behandling af det syv mand store orkester, ledsaget af historer og fortællinger om Louis Armstrongs

Lineup: 
Bjarke Nikolajsen - trompet & sang 
Brian Svendsen - klarinet & saxofon 
Stefan Ringive - basun & tuba
Bo Møller - guitar & banjo
Henrik Gunde - klaver
Nicolas Kock - kontrabas
Alfred Storm Laursen - trommer

Entré: 200kr, medlemmer af Jazzin'Ribe 150kr

Foto for begivenhed: Niels Peter Bruun

bottom of page