top of page

DuoUtrolig

pressefoto Harbeck Templeton Duo - foto af Palle Bo Nielsen.jpg

Lørdag d. 27. april kl. 19:30 - Ribe Bryghus

Pris: 175kr - medlemmer af Jazzin'Ribe 125kr

Når DuoUtrolig går på scenen er der lagt i ovnen til en varm og skøn oplevelse.

 

Med en kæmpe musikalitet og livserfaring er der masser gode fortællinger på vej, når Jan Harbeck og Janus Templeton træder op og sammen med publikum skaber en helt særlig og intim stemning.

 

Med fokus på den gode melodi, sammenspil, energi og kærlighed er musikken nærværende, velswingende, intens og farlig. Igennem det kraftfulde sammenspil er der plads til spontanitet og humor, og de erfarne herrer Jan og Janus kaster sig ind i musikken med alt hvad de rummer.

 

Jan Harbeck er en landets mest efterspurgte saxofonister, og han er kendt for sin bløde klang og udadvendte spillestil. Han har modtaget Ben Webster Prisen, og hans udgivelser er blandt de absolut bedst sælgende danske jazzplader igennem de seneste 15 år. 

 

Janus Templeton er primært kendt som en formidabel trommeslager, og han har på trommer spillet sammen med nærmest alle på den danske jazzscene. Han gør altid musikken levende og former i den grad musikken med sin store musikalitet såvel som gode energi. Hvad der er mindre kendt er, at han spiller kontrabas, hvor det swinger uhørt godt, ligesom han er en skøn sanger. 

 

Duoen består altså af sax, kontrabas, trommer og sang, og det bliver en fest med de to venner på scenen.

bottom of page